Забележителни неща , които трябва да знаете за летните гуми

  • by

Забележителни неща , които трябва да знаете за летните гуми

Съществената значимост на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми имат безмерно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените свойства . Статистиките отбелязват , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми SYRON – допълнителни преимущества

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още много достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни улуци , които осигуряват безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , овални раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и посредством които се прецизира возенето и се редуцира опасността от някакво обширно деформиране ; модерната сликова смес, която прецизира движението на мокра и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се извършва уравновесено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на марката SYRON притежават други особени и значими особености . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в изненадващи ситуации ; технологията , която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено товарене и внезапно спиране – това са все неща, които съвместно с отбелязаните до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-известните компании в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството , че при създаването на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-обширен пробег и по-намален разход на гориво.

Разгледайте летни гуми 1
Разгледайте летни гуми

Летни гуми Syron – възлови предимства

Възлово предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се смекчава евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с значително ниски степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има потребност един шофьор. Също така , SYRON са от онези компании , които налагат в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното нагорещяване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-голям пробег и забележителна здравина даже и при управление с повишена скорост.

Най-добрите летни гуми 2
Най-добрите летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват добро сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и неизсъхнало ; по-мащабни външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, особено при сериозна скорост; еластична нишка на коланите, които гарантират по-успешна обратна връзка с улицата и внимателно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , щом като става въпрос за сцепление и точност на шофирането – това ги превръща в чудесен избор за моменти, в които се налага върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на компанията да създава завладяващо чувство от возенето . Вида съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

Огромно разнообразие от летни гуми 3
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни компании в международен мащаб. Още от създаването си през 1967 година, компанията се разширява непрекъснато в тон с най-модерните технологии и направления на пазара, за да гарантира спокойствието и сигурността на шофьорите. Различните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат специфични характерности и плюсове . Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено устойчиви , и имат сравнително дълъг живот, дори и при неравномерно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните проводници и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Не е необходимо да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да вземете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват в себе си немалко предимства приоритети на съответните условия пред всички други съперници . Очевидно е, че периодически на пътната лента има предпоставки да се зародят индидентни и неподходящи ситуации.

Видове летни гуми 4
Видове летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и мокри пътни платна, съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Допълнително , актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Вида обхваща 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват широки цеви за отстраняване на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и увеличена трайност на вътрешната структура, като обезпечава запас от защитеност при екстремни условия .

Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-плътна смес на предпазителя и вече отбелязаната система за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за значителна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани улици .

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата страна и ви предоставаме изобилие от отбрани и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 6
Информация за летни гуми
Изключително качествени летни гуми 7
Изключително качествени летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 8
Най-предпочитаните летни гуми
Изключително добри летни гуми 9
Изключително добри летни гуми

Съществената значимост на летните гуми
Летни гуми SYRON – допълнителни преимущества
Летни гуми Syron – възлови предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашата кола
За да завършим темата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *