Забележителни факти , които трябва да знаете за летните гуми

  • by

Забележителни факти , които трябва да знаете за летните гуми

Сериозната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на шосето – летните гуми притежават безмерно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености . Статистиките отбелязват , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми Syron – главни предимства

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се ограничава вероятността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-главното нещо , от което има потребност един водач . Независимо от това , SYRON са от онези компании , които въвеждат в собствените си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване . Ефектът от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-продължителен пробег и значителна трайност даже и при возене с голяма скорост.

Вижте каталога ни с летни гуми 1
Вижте каталога ни с летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от големи проводници за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този разновидността летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от защитеност при тежки условия .

Летни гуми от SYRON

Безпредметно е да се питате или смущавате за това какъв тип летни гуми да предпочетете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват в себе си безкрай предимства превъзходства на съответните условия пред другите съперници . Очевидно е, че нерядко на пътната лента има възможност да се зародят внезапни и неблагопроятстващи ситуации.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват добро сцепление и маневреност и гарантират по-бързо преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и влажно ; по-мащабни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, главно при сериозна скорост; жилава жилка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с пътното платно и акуратно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, когато става дума за сцепление и точност на движението – това ги конституира като превъзходен избор за ситуации , в които се налага върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на производителя да създава увлекателно усещане от движението . Типа съдържа параметри от 17 инча до 21 инча.

Най-добрите оферти за летни гуми 2
Най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-благоприятно износване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и неизсъхнали шосета , подпомагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се радват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Типа съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Разновидности летни гуми 3
Разновидности летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-плътна смес на предпазителя и вече помената методика за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни настилки .

Летни гуми SYRON – вторични предимства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още множество приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири големи водни улуци , които обезпечават безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; коси , кълбовидни раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и посредством които се прецизира придвижването и се намалява заплахата от някакво сериозно деформиране ; модерната сликова смес, която прецизира движението на влажна и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се реализира еднакво разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON включват други оригинални и съществени свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено натоварване и рязко спиране – това са все неща, които наедно с изброените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е причината да си съперничи успешно с най-известните производители в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава почит и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-мащабен пробег и по-малък харч на гориво.

Вижте нашите летни гуми 4
Вижте нашите летни гуми

Летни гуми от гамата на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-големите и резултатни марки в интернационален аспект . Още от образуването си през 1967 година, марката се развива непрестанно съобразно най-актуалните технологии и тенденции на пазара, за да гарантира удобството и сигурността на шофьорите. Разнородните модели  летни гуми на Maxxis включват особени свойства и привилегии . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги прави изключително трайни , и имат сравнително дълголетен живот, даже и при погрешно изхабяване. При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите тръби и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и спокойствието на пресечен терен.

Нашият каталог с  летни гуми 5
Нашият каталог с летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме редица качествени и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разновидности летни гуми 6
Разновидности летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 7
Най-добрите на пазара летни гуми
Оферти за летни гуми 8
Оферти за летни гуми
Повече за  летни гуми 9
Повече за летни гуми

Сериозната важност на летните гуми
Летни гуми Syron – главни предимства
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас
Летни гуми SYRON – вторични предимства
Летни гуми от гамата на холдинга Maxxis
Като за финал

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *