Видове интериорни бои и особеностите им

Видове интериорни бои и особеностите им

За избора на интериорни бои и измислянето на обстойна концепция, преди това е нужно обстойно да проучите пазара и какви точно интериорни бои можете да намерите . Дали да направите стените лъщящи с металически оттенъци , да изглеждат сатенено меки , закачливи плътни пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Създайте си визия какъв тип стени желаете . Вътрешният дизайн е композиция от въображението грижа за създаване на благоприятни условия за живот. По начина, по който хората се развиват , порастват и преобразяват така и къщите, в които пребивават изпитват потребност все от нещо свежо , на една вълна с времето . Първият ход в претворяването на сградите е избирането на нов тон интериорни бои за стенните повърхности. Без изключения това би бил не само най- изменящия метод , а и базата за създаване на обновен вътрешен дизайн. Необходимо е да разбирате , че освен добрите творчески идеи и прецизното реализиране на плана от значителна същност е и марката на боите . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански бои и лакове , с сигурно име и качество. Боите и лаковете им им можете да потърсите в голям брой вериги ремонтни магазини в страната , а през изминалите две години търговските им обмени нарастват двойно . Компанията е в готовност да ни снабди голям асортимент за който и да е тип стена .

Сатенен ефект

Привлекателно предложение за публични пространства, заведения и артистични среди са сатененият вид интериорни бои. Първостепенното качество дава свобода за творене на множество разчупени архитектурни хрумвания . Добри за вътрешна и външна употреба. С упорита стабилност срещу атмосферните влияния , този тип интериорни бои запечатват своя красив и сияен визуален вид дълго време. Най-вече използвани за публични помещения . Препоръчителна е професионалната употреба .

Огромно разнообразие от интериорни бои 1
Огромно разнообразие от интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с метални съединения. Материалът е незапалим , безопасен за околните и околната среда. Ефектът, който създава подхожда и на официално претенциозен, и на авангарден стил . Консистенцията на Онточенто се поставя направо с валяче или дори с мокра гъба.

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към поставянето на вече избрания от нас вид и цвят боя е добре да направите грундиране. Така осигурявате върху стената една изравнена база за действие като изглажда грапавите и хлътнали части. Изразходва еднаква поглъщаемост и по-просто и икономично замазване на интериорна боя. Грундирането стопира водата да се абсорбира в основата, точно поради тази причина се оказва от първостепенна важност за укрепването на стените. От голямо значение е освен настроение, сградите ни да ни създават безопасни условия . Грунда се нанася по цялата стена . За изсъхване се изчакват два – три часа. Имаме готовност да преминем към поставянето на интериорни бои, когато основата е издръжлива на драскане.

Най-добрите интериорни бои 2
Най-добрите интериорни бои

Декоративни бои

Безспорна класика все още са декоративния тип интериорни бои. С металически си отблясък размесен с фин кварцов пясък става не само във фон, а и в разкрасителен щрих на вътрешния дизайн на всеки дом. Отличаваща се с висока твърдост , заради пречупващите си частици. Съединението на багрилната смес я превръща в подходяща за шлайфане и полиране. Перленият емайл се допълва идеално в комбинация с интериор в златисто и сребристо .

Крещящо новият продукт Енканто

Категорична мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Изобретена на водна основа и с променящи се от слънцето нюанси . Оползотворява се в множество сгради , заради кадифения стил , който придава . Боите Енканто са от ново поколение интериорни бои, все още налагаща се на българския пазар.

Настроения в концепциите

Душевните ни вибрации и вълнения са определящи в едновременно тоновете ни в живота, по същия начин и характера във вътрешния вид . Особеностите на типовете зидове изискват точните цветови багри. В дневната изкарваме най-много време с нашите семейства . Бледите интериорни бои са изключително добри и употребявани . Стаята на детето би могла да бъде с по-интересен интериор . Силните и приятни цветове привличат светлината , тогава ако харесвате дневната светлина тези тоналности на цветове със сигурност ще стоят перфектно във стаята, в която спите . Знаете ли, че местата, в които спим , изкарваме най-същественото си време от денонощието. Поради това е добре нюансите да се сварват в унисон с личностните ни черти . Червените гами най-често се характеризират с енергия , бодрост и динамика. Необичайни и за домашна употреба , използвани по-скоро за дизайн на клубни заведения . Лилавото означава мистика , страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални , също и за спортни зали . Синият цвят въплъщава доверие, правда и яснота . Зеленото е олицетворение на майката Земя, растеж и здраве. Заражда чувство за лекота и баланс. Подходяща боя за дизайна на всекидневни , работни среди, училищни сгради . Жълтите багри създават усещане за забавление , упование, нирвана, положителни мисли. Съответстващи на всеки с приповдигнато настроение в топлите наситени тонове . Тъмните бежово кафяви бои постигат класа и високо качество в осъществяването на интериора.

Видове интериорни бои 3
Видове интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не се колебайте да видите разновидностите на Capbg за фасадни бои за повърхности , които биха могли да изградят цялостната концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Типове интериорни бои 4
Типове интериорни бои
Разновидности интериорни бои 5
Разновидности интериорни бои
Невероятни интериорни бои 6
Невероятни интериорни бои
 интериорни бои 7
интериорни бои
Ефектни интериорни бои 8
Ефектни интериорни бои
Каталог интериорни бои 9
Каталог интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 10
Най-добрите интериорни бои
Невероятни интериорни бои 11
Невероятни интериорни бои

Сатенен ефект
Блестящи по природа с Оточенто
Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Декоративни бои
Крещящо новият продукт Енканто
Настроения в концепциите
Потърсете в Capbg

1 thought on “Видове интериорни бои и особеностите им”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *