Хиалуроновите филъри са новият живот на вашия външен вид

  • by

Хиалуроновите филъри са новият живот на вашия външен вид

В битката за неустоима и млада кожа на лицето и тялото оръжие номер едно са хиалуронови филъри. В естетичен център Хиалуронови филъри ООД повече от 17 г. правим възможно да изглеждате и да сте доволни от себе си , като предлагаме метод за решение на всеки естетичен и дерматологичен недостатък, а хиалуронови филъри са между заслужаващите най-голямо доверие решения за задоволително здраве и външен вид . Организмите ни по природа изграждат хиалуронова киселина, благодарение на която идва свежия вид на дермоса , а настъпването на зрялата възраст образуването на хиалуронова киселина се забавя драстично . От това следва, че дерматологичната обвивка претърпява загуба на обемност и мекота , което ни обрича да изглеждаме по-възрастни и изморени. Нашата история и високата ни компетентност ни задължават да предлагаме единствено първокачествени услуги и продукти .

Какво още ще получите от хиалуроновия филър е…

И на последно, но не по важност, място , един от най-важните предимства на хиалуроновия филър е, че не се изисква да отменяте обичайните си планове , понеже няма изискване за етап на възвръщане към обичайния ритъм . Бихте могли да претърпите намесата и да възвърнете обичайното си ежедневие , мигновено след този момент. Като не забравяме и че за добавянето на хиалуронов филър ще е необходимо да предвидите само между един и два часа .

Информация за хиалуронови филъри 1
Информация за хиалуронови филъри

Кои области ще усъвършенства хиалуроновият филър?

• Придаване на акцент върху скулите

• Силуетът и плътността на устните

• Зоните под устните – изпъкналата част под челюстта и очертание

• Областта под очите, в която се появяват торбички и сенки

• бръчки от двете страни на устата познати още като „линии на смеха“ – около линиите на устата

• Вдлъбнатите бръчки „пачи крак” – край външните ъгли на очите

Как протича процедурата с хиалуронов филър?

От голяма важност е да съобщим , че хиалуроновите филъри са правилно решение за всеки тип кожна тъкан и почти всяка възраст . Практиката по поставянето е краткотрайна и комфортна . ареалът на вкарване се третира с упойваща цел с лидокаин упойващо вещество във вид на емулсия или се прилага хиалуронов филър с добавено съдържание на упойващ препарат .

За какво да внимаваме след инжектирането на хиалуронов филър?

1. Веднага след наместването на хиалуроновият филър се очаква да възникне малко порозовяване , подуване и в някои случаи неголеми кръвотечения в областите ,които са инжектирани .

2. Ако на убоденото място се е образувала синя област, би било добре да прилагате Хиалуронови филъри ООД – двукратно на денонощие с щадящи разнасящи движения на ръцете ;

3. В определения ден за терапията с хиалуронов филър не е добре да се правят масажи , а също така да се ходи на сауни за лице и тяло, бани с нагорещена пара и натоварва тялото физически ;

4. Позволява се да гримирате попълнената с хиалуронова киселина кожна повърхност , не и преди да минат два часа след слагането на хиалуронов филър;

5. За да максимизирате успеха при попълването с хиалуроновия филър, е желателен консумиране на повече течности в деня на събитието ;

6. Докато третираната зона не се успокои напълно , забравете за облъчването от ултравиолетовите лампи на соларната кабинка и прякото застояване под лъчението на слънцето .

Изберете хиалуронови филъри 2
Изберете хиалуронови филъри

Безопасни ли са хиалуроновите филъри?

Безобидността на хиалуроновите филъри се определя от условията им на съхранение , сертифициран ли е за прилагане филърът и главно от способа на имплантиране и познанията на прилагащия го , а също и от това дали се следват всички предписания преди пристъпване към процедурата. От голямо значение е да осведомите лекаря ви за всички лекарствени средства , които ползвате , а също и за моментното си здравно положение и дали сте болни от трайни заболявания . Съобразяването с тези пунктове е важно за безвредните ефекти след прилагане на хиалуронов филър.

При некачествено поставяне на хиалуроновите филърите и небрежност към препоръките на медицинския консултант , е възможна заплаха да се получат неконтролируеми съпротивителни отговори като надуване , подпухване или абсцес. Дори при най-нищожното подозрение за алергични последици след ползване на хиалуронов филър, в най-кратък срок се свържете с лекуващия ви лекар !

Типове  хиалуронови филъри 3
Типове хиалуронови филъри

Как хиалуроновият филър е способен да повлияе благотворно на външния ми вид ?

Повече от 1 милион господа и представителки на нежния пол на година пристъпват към хиалуроновите филъри за съживяване на външния вид . Процедурата е най-ускореният и заслужаващ си усилията метод да имате вид на младолики и освежени, при отсъствието на болнична интервенция и болничен период. Хиалуроновите филъри успяват доста повече действието да премахнат . С помощта на натуралното отражение на събраната в тях хиалуронова киселина, филърите претворяват кожата в изпълнена и са най-правилното извънклинично оръдие за извайване на лицето . Насочваме обективите и към все още многото клиенти , които търсят промяна само в областта на фасадата и пренебрегват областта на шията , горната част на бюста и ръцете , които са първите знаци за годините на всяка жена . Имплантирането на хиалуроновия филър на територията на врата отпред , деколтето и дланите , възстановява стегнатостта и пълното младеещо впечатление. Благотворно действа върху сенките под очите , допринасящи за онзи трайно изморен лик .

Типове  хиалуронови филъри 4
Типове хиалуронови филъри

Превъзходството на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри остават моментален начин за увеличаване на качеството на външния кожен слой . Следствията се забелязва до три дни след поставяне на филъра.

Сред основните плюсове на хиалуроновия филър е, че следствията е възможно да траят от половин година до 1 г и 6 м . Също така процедурата с хиалуронови филъри не е необратима и не вреди на организма .

Попитайте за вашия професионалист за терапията с хиалуронови филъри

Ако ви безпокои факта че лицевото ви изражение посивяло и загубило еластичността си , хиалуроновата киселина е вашият нов верен партньор . Доверете се на специалистите на Хиалуронови филъри ООД за преглед и открийте началото на своята процедура за освежаване на кожния слой с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Вижте нашите хиалуронови филъри 5
Вижте нашите хиалуронови филъри
Невероятни хиалуронови филъри 6
Невероятни хиалуронови филъри
Разгледайте хиалуронови филъри 7
Разгледайте хиалуронови филъри
Информация за хиалуронови филъри 8
Информация за хиалуронови филъри
Най-добрите хиалуронови филъри 9
Най-добрите хиалуронови филъри

Какво още ще получите от хиалуроновия филър е…
Кои области ще усъвършенства хиалуроновият филър?
Как протича процедурата с хиалуронов филър?
За какво да внимаваме след инжектирането на хиалуронов филър?
Безопасни ли са хиалуроновите филъри?
Как хиалуроновият филър е способен да повлияе благотворно на външния ми вид ?
Превъзходството на хиалуроновите филъри
Попитайте за вашия професионалист за терапията с хиалуронови филъри

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *