Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – историята на дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която представя дрехи jack and jones изобщо ? Неглижирайки това, че в нашата държава компанията да не е сред най-популярните , си струва да да узнаеш повече за продуктите й и да откриеш точно тези сред тях, които отговарят на същността ти и светоусещане !

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в продуктовия ни каталог , са сред бестселърите на марката , така че доказано са си отвоювали световно одобрение . В тяхното число са класическите тениски от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фина материя от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не дразнят тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всеки стил и са с много джобове, които са създадени , за да събират всичко необходимо .

Изключително добри дрехи Jack And Jones 1
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в градската улична култура . Традиционни за тях са множеството изображения, подобни на улични рисунки, които се използват при направата им, и иновативните детайли . Използваните тъкани са качествени, а основните цветове – класически, за да бъде възможно орнаментите да изпъкнат по-отчетливо . Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига с помощта на изрязани шевове и други технически детайли , малка палитра от цветове, естествени нюанси, съчетани със смели , открояващи се цветове, които провокират интереса и неминуемо привличат вниманието . Серията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младежите от мъжки пол, които се водят от трендовете в модата. Начинът на живот в града и активният начин на живот личи ясно , като се съди по начина им на обличане .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 2
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали главно дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е трайно утвърден на международните ниши и се произвежда в най-разнообразни варианти . И до днес , дънките се предлагат във всякакви цветови палитри и нюанси , с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по впити към тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който марката получава шанса да си спечели позиции на чуждестранния пазар и да си отвоюва мястото до останалите преуспели дънкови производители . Напоследък , компанията лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля водещата идея на дънките и цели да ги направи по-евтини за всеки . Главното, на което държи , е преди всичко първокласното качество, грабващият модел и майсторството на изработка.

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 3
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 авторски линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да обединят всички стилове , вкусове и замисли, но се различават един от друг, за да прилягат на разнообразните предпочитания и визии .

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънки на марката , наблягат на качествената изработка и първокласния продукт . Те са повлияни от неподправения винтидж стил, правят отново избелените модели , все едно минали през многобройни пранета , кръпки, зашити върху първоначалните парчета, от които е направена дрехата , подобно на кръпки. И със своето име , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един особен период във времето, а в изработката си се стреми да хване истинската душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази серия представят изключително високо качество , добавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, детайли , за да представят перфектната винтидж визия с вплетени в нея модерни детайла. Почитайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще допълват визията на смелите мъже, които предпочитат рок-енд-рола и поддръжници на типичното за това време .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 4
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – правят се иновативни дизайни от иновативни и разнообразни материи блузи с къс ръкав и ризи, в цялата палитра от гами или с прибавени орнамента, популярни в конкретния период на лансиране на пазара на колекцията . Точно за тази определена колекция дрехи Jack and Jones, компанията работи в тясно съдружие с много малък брой влюбени в работата си доставчици , които дават максимално високо качество на финалния продукт . Благодарение на колективните им усилия , дрехите Jack and Jones стават задължителни за гардероба на всеки , подходящи за всеки един повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен начин на живот и стилна визия – такива , които се налагат класическата линия, но в по-съвременна и тренди разновидност .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 5
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – стилът е интересен и многообразен, от начина на обличане струи радост , а вдъхновението за тях е от най-модерните течения. Те са много качествени и комбинират в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, които ти дават шанса да приспособиш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , подходящи за онези , които не се страхуват да се откроят сред всички останали . Подходящи са за мъжете с идеи, които често съчетават различни начини на обличане в елементите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като щамповани тениски , блузки за ежедневието , суитшърти и дънкови облекла.

Открадни нещо за начина си на обличане

Съумяхме ли да провокираме твоето внимание ? Много се надяваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните тъкани и изработените орнамента, за да обхванат различните визии и едноличната индивидуалност, която да ти понрави и да подбираш сред многобройните предложения . Компанията истински си струва да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в другите страни .

Потърсете и останалите ни продукти и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 6
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 7
Изключително добри дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 9
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!
Стилът дрехи Jack and Jones Core
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали главно дънки
До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Открадни нещо за начина си на обличане

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *