матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всяка къща

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали се с времето марки в индустрията за спални у нас. В в каталог ѝ са добавени разнообразни типове и серии матраци – от еднолицеви, двустранни матраци и подходящи за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов доставят на купувачите най-високо качество, както и максимална степен на релаксация и удобство във времето за сън. също така, постоянните иновации на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, различните видове продукти и идейния спектър дават сигурност, че матраците Симеонов са напълно съобразени със модерните правила и принципи за за качество и ползи в спането. в текста по-долу ще обсъдим най-важните причини от купуването на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Нетипични калибри

Едно от безспорните качества на матраците от марката Симеонов е това, че се правят и в неконвенционални оразмерявания при наличие на желание или поръчение от конкретен клиент. Това е подходът ни да се удовлетворяват индивидуалните желания за размери за ширина, размери за височина и други размери на матрака. Това е извънредно значимо за постигане на най-пълноценните плюсове от страна на потребителя по отношение на улеснение, удобство, практичност и качествено спане.

Голям избор на продукти

продуктовата палитра на фирма Матраци Симеонов е впечатляващо внушащава и кореспондира с условията и исканията на всеобхватна сфера от купувачи. Още отначало, в дългия ни лист могат да се забележат много видове матраци – с една страна/ с една лицева страна и двустранни, подходящи за деца и покриващи матраци, и дори с френски вид, създадени за обзавеждане на хотели и къщи за гости. Като плюс, са обособени различни сетове матраци според специфичните за изработката им съставни части и методи. Част от най-любопитните поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия параграф от текста ще разгледаме по-подробно всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните най-важни особености.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Производителят Симеонов също предлага най-различни разнообразни модели от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и предпочитания за човека? Като за начало Vitafoam пенополиуретан всъщност е материал, който потъва от килограмите на човека, но после се връща към в първото си състояние. Материалът е проводник на страхотно релаксиране на купувача по време на спане. От друга страна, дунапреновите матраци имат и допълнителни/ нови преимущества, които сигурно са неизвестни за почти всички от населението. Мекият дунапрен например притежава качествени анатомични свойства, а този, който е по-твърд, – безспорни качества за краката и ръцете. Дунапреновите матраци от компанията Симеонов са произведени материали, отличаващи се със здравина и качество, заради което доказват, че могат да съхранят своето първо положение и достойнства за по-дълго време.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тук ще разискваме разнообразни матраци произведени от фирма Симеонов, за изработването на които е използвана мемори пяна. Мемори пяната е нов материал, който значително завишава усещането за спокойствието както и чувството за крайно успокоение през всяка нощ. Тя взима дейно участие в реализирането както на еднолицеви, и на двустранни матраци. Ако оставим другото настрана, нещата за спане, създадени от помнеща пяна, са точно за лица със заболявания в гърба. пяната, която помни извивките на тялото подпомага за това гръбначният стълб да стои в идеална плоскост, а и да се даде еднакъв комфорт за всички части от тялото ни. Допълваме, че, пяната, която помни е чувствителна на различни температури и успешно регулира температурата на тялото по време на сън.

Покриващи матраци

Горният матрак е идеалното решение, в ситуациите, при които трябва да се справите с убиващ матрак или старо легло, което е неудобно. Както разбирате, това не е единственото му предимство. Горният матрак дава възможност и да се ползва за настаняване на гости, за екскурзии извън дома. Моделите от тази категория са в унисон с всичко, което ви е необходимо, ще ви дадат неповторима мекота и комфорт докато сънувате.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – основни продуктови категории

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов осигурява извънредно голямо разнообразие от видове и серии матраци. Освен традиционите такива, нашият колектив сме измислили и специални серии матраци, създавани за необходимостите и приумиците на характерни хора. Ето конкретно какви серии матраци ви очакват в нашия списък:

Предназначени за хотели матраци

Марка Матраци Симеонов прави и хотелски такива, които стават като цяло за хотелско обзавеждане. Същите са категорияно уместно хрумване за оборуване на различни хотели, почивни комплекси. Частта, която се явява основа е изработена от дървен материал от иглолистно дърво, носещ на съответния артикул максимална устойчивост. Именно тази е основата, върху която се позволява да бъде наместен както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

Едностранни матраци

Едностранните матраци обикновено се оползотворяват за кревати, които нямат подматрачната рамка. В ситуация че и леглото у вас е е такова, то едностранните матраци от фирма Симеонов ще се перфектно решение за вас. Нашите предложения имат с приложена рамка, поставяща се под матрака и ще ви отърват от прекалено много време и начинания, касаещи нейното откриване и монтаж. Рамките, предназначени за под матрака на нашите едностранни матраци са изградени от иглолистен дървен материал. Тяхно огромно предимство е абсолютната истина, че са лесни за монтиране на функция за повдигане, когато става дума за легла и спални с такава функционалност.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Още подобни раздели

Серията, кръстена „Алое Вера“ е произведена план за релаксацията на тялото на купувача когато заспи. Матраците от тази серия са с плат с есенция от „Алое Вера“. Този плат е в помощ повдигане усещането еластичност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, със сигурност ще ви помогнат да се избавите събираните през целия ден напрегнатост и нерви, и да се отдадете на пълноценно спане.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите влакна са естествен материал, който се превръща е естествена защитна среда неприятните аромати и опасните за човека микроби. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, почти заличават опасността от поява на поява на алергични състояния и домашни акари. В допълнение, благодарение на структурата им, която се проветрява ще се премахне и застояването на влага. Ето така ще ви бъде предоставена благоприятна, релаксираща и качествена среда за добър син и отпочиване.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ позволява на клиентите удобни и комфортни матраци със специален плат, който завишава степените на мекота и нежност при докосване от всеки. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им структура предоставя тяхната издържливост, а бялото ще стои по перфектен начин в стаята, в която спите.

Подобно на предишната серия, и в моделите, които сме групирали под името „Какао“ са вкарани в употреба издържливи и сигурни за най-дълъг времеви период продукти за сън, осигуряващи най-голямото ниво на удобство и комфорт в леглото. Оцветяването на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но има приятни кафеникави нюанси, правейки неговата обвивка още по-разноцветна и подходяща за гледане.

Колекцията, наречена „Climattress”, модерните серии матраци в нашето портфолио. Всички спални продукти, които ще откриете в нея, са с пяна, която помни извивките на тялото, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, чиято функция за охлаждане на човешкото тяло ако има повод за това. Матраците от , част от „Climattress” са идеални за летния сезон, когато непоносимите жеги неизбежно са първоизточник на разстройство на съня на човека. Да не забравяме и друго, тяхната отворена структура дава възможност за движение на въздуха, което е още един плюс за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от колекцията „Climattress” усетите, че най-после сте на море и се любувате на разхлаждащата магия на морските въздушни течения.

Серията, която носи името „Lux”, притежава/ обхваща и такива с едно лице и двулицеви матраци. Две са различията в използваните материали за направата на въпросните матраци – единствено и само дунапредн и смес от дунапрен и мемори пяна. Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” са твърди осигуряват здрава и стабилна основа в състояния на сън. Смесването на дунапрен носи усещане за комфорт комбинирано с такава здрава и стабилна основаИменно поради тази причина матраците с подобна комбинация от съставни части са един от най-честите избори за хора, страдащи от проблеми с гръбначния стълб.

Е за десерт – серията, която кръстихме „Ladybird”. От този раздел ще останат доволни хора които страдат от болки в гръбначния стълб. Тук ще откриете както такива с една страна, така и с две лица матраци. Отличителното за въпросните матраци реално е, че съдържат основен слой с изключителна здравина. Именно върху тази база е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam чиято цел е да масажира на всеки, който легне. Поръчвайки си матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие получавате обещание забравяне на досадните болки и симптоми, предизвикващи неспокойствия в съня ви, и и припомняне на процеса на истинска почивка в състояние на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Неедностранни матраци

Двулицевите матраци пък пасват за всякакви други легла и спални. Нека го кажем по друг начин, те са модерни легла и спални, , идващи заедно с подматрачната рамка. По-голямата част от двустранните матраци , произведени от фирма Симеонов, дават възможност на всеки и добавено качество, което увеличава максимално нивото на комфорт в състояние на сън. Или с други думи опция за ползване на две различни страни – зимна и лятна, които могат да се сменят съгласно периода от годината личните потребности и предпочитания на съответния клиент.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Още допълнения за матраци

Естествено, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много добавки за любимия ви матрак. От основи и протектори за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за уникална почивка в състояние на сън. Голямото ни продуктово разнообразие ще ви дари с вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Спрете се на матраците от компанията Симоенов и си припомнете истинското удобство и комфорт по време на сън.

Матраци Симеонов са топ решение за всяка къща
Нетипични калибри
Голям избор на продукти
Дунапренови матраци
Мемори матраци
Покриващи матраци
Матраци Симеонов – основни продуктови категории
Предназначени за хотели матраци
Едностранни матраци
Още подобни раздели
Неедностранни матраци
Още допълнения за матраци

1 thought on “матраци”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *