мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Как да разпознаем предимствата на мезотерапията?

Щом посочихме почти всички от приложенията на мезотерапията, е мигът да обобщим и нейните най-големи изгоди за клиентите. Преимуществата имат старт почват от по-скоро елементарната за слагане и безболезнена актвивност на мезотерапията, и отговарят за чудесните резултати за кожата и външния вид на човека, които тя носи. Ето още веднъж каква е причината мезотерапията се явява най-добрият избор за вас:

1. Мезотерапия: процедура без болка – това, в което реално се изразява мезотерапията, е слагане на витамини и подхранващи разтвори в проблемни зони от лицето и тялото. Тази технология е доста лесна за поставяне и паралелно съвършено лека за всеки от нас. Така че няма необходимост да се притеснявате от появяване на някаква болезненост или разни противни чувства паралелно с мезотерапията. Единственото нещо, което би могло да усетите, е съвсем леко пробождане или парене в третираната зона.

2. Мезотерапия: отсъствие на опасност за организма – добавяме много важно качество на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не е обвързана с никакви опасни странични ефекти или здравословни опасности. Киселината с хиалурон, витамините и като цяло полезните за организма подхранващи вещества, нужни за мезотерапията, не нанасят вреда за човешкия организъм и се усвояват перфектно от него. Ето затова има малка вероятност от проявяване на алергични отговори и идентични неприятни ефекти.

3. Мезотерапия: потребност – е, да, ефективността е най-желаното качество за каквато и да е естетична процедура. И можете да бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви донесе удовлетворение. Практиката по мезотерапия се оказва благоприятно средство за битка с най-различни несъвършенства по кожата – като се започне от остаряването и намаляване на гъвкавост, и достигнем до пъпки, петна. Освен това, мезотерапията върши отлична работа при необходимост от премахване на излишните килограми и подобряване на здравето ни и положението на различни области от човешките тела. Без да гледаме дали говорим за лицевата кожа или пък най-различни места от тялото, мезотерапията дава пълна гаранция за първокачествени и ефикасни резултати.

4. Мезотерапия: още повече плюсове – както прочетохте в глава „Мезотерапия – основни свойства и употреби“, мезотерапията може да бъде в подкрепа на тялото на човек в много нива. Заради това, избирайки мезотерапия за заличаване на проблем със зачервяване и различни петна, вие ще имате и най-различни ценни реакции. От една страна, мезотерапията насърчава доброто кръвообращение към третиратана област. В допълнение, е възможно още мезотерапията да спомогне за излекуването на болезнени състояния и мускулни проблеми в това място. Спирайки се на мезотерапията, вие се насочвате към правенето на здраво, трансформирано и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: резултати за дълго време – по-често следствията от мезотерапията се забелязват най-рано седмица след нейното първо прилагане. Според естественото на проблема, който се работи, се изискват най-много две технологии за мезотерапия за 12 месеца. Всяка от процедурите по мезотерапия се съпътства от подобрителни терапии през няколко месеца. Мезотерапията обещава значително продължителни реакции относно състоянието и външния вид на кожата. Ако искате това, вие трябва да сте упорити и да се постараете. Продължителните промени от мезотерапията са пряко свързани със спазване на подходящи диети и поддържане на здравословен начин на живот от клиента. Поради тази причина ви съветваме да сте винаги умни към здравето ви, за да получите действително колкото се може по-голяма ефикасност от мезотерапията като манипулация.

мезотерапия 1
мезотерапия

Често срещани въпроси за мезотерапията

За финал ще завършим и с основни питания за мезотерапията, които най-редовно чуваме от хората. Чуденията засягат същността на процедурата по мезотерапия, неочакваните реакции и противопоказанията за нейното слагане , заедно със особеностите на съдържащите се в нея материали. Разберете в следващите редове цялата информация, която ви е необходима за мезотерапията.

мезотерапия 2
мезотерапия

Мезотерапия – най-важни особености и приложения

Мезотерапията притежава множество смислени умения и употреби освен за лицевата кожа, а и за повечето области на тялото ни. Като се тръгне от цялостното кожно освежаване и заличаване на фините кожни линии, и спирайки до третирането на целулита и редуцирането на натрупаните на определени места мазнини. Веднага ще разгледаме подробно всички основни дейности на мезотерапията, изваждайки на преден план нейните специфики, приложения и плюсове за нашата кожа. Е , да дадем начало:

– мезотерапия: подмладяваща процедура – действието на мезотерапията да връща състоянието на кожата ни с няколко години основно е свързана с хиалуроновата киселинна субстанция. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина е напълно натурална/ органична част, която се синтезира от човешкия организъм. Нейните основни предимства са да поддържа кожата овлажнена, да усилва еластичните ѝ способности и да редуцира процеса на остаряване. С трупането на годините на всеки човек обаче процесът на синтезиране на хиалурона много се редуцира и така е необходимо често да се допълват повече количества от нея с помощта на най-различни процедури. Една такава процедура всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията / киселината с хиалурон се инжектира в проблемната кожна областсъчетано с другите благоприятни и подхранващи ингредиенти. И последиците са страхотни. С помощта на мезотерапията се получава тоталното регенериране и заздравяване на кожата, подобряване на еластичните ѝ качества и връщане на здравословния й външен вид. Така че ако ви предстои борба с остаряла, загрубяла и уязвима кожа по лицето, мезотерапията е най-добрата и перфектна опция за вас.

– мезотерапия: кожа с проблемно акне – когато става въпрос за лицевата кожа, акнето също представлява много многократно изникващ проблем днес. Източник за това не представляват безкрайно изскачащите пъпки по кожата, също така и сложните за заличаване дири, които пъпките оставят. При положение че искате моментално и ефективно да махнете неприятните дири, то горещо ви препоръчваме да се спрете на метода на мезотерапията. Мезотерапията включва процедури, пригодени нарочно за заличаване на грапавините и изтриване на дирите, родени от акнето. За съжаление описаното съвсем не представлява единствения плюс на мезотерапията в споменатия аспект. Освен премахване на нежеланите следи, мезотерапията гарантира и уравновесяване на повърхността и коригиране на тена на кожата. В допълнение, мезотерапията е ефикасна и под формата на висококачествена предпазна мярка срещу следваща поява на пъпки по лицевата кожа.

– мезотерапия: премахване на целулит – мезотерапията се справя прекрасно и относно намаляването и махането на целулит. В тази сфера мезотерапията води до осезаемо по-експедитивни и първокласни следствия в сравнение с обичано избираните антицелулитни кремове без да гледаме каква разновидност и от кой производител са. Къде е началото на безспорното преимущество на мезотерапията, когато става въпрос за трудности с целулит? Точният извод от това питане всъщност е извънредно ясен. За да махнем целулита се налага подходящите активни субстанции да проникнат колкото се може по-надълбоко в дермата, намираща се под епидермиса. Това категорично няма как да стане с различните видове козметични продукти, борещи се с целулита, регулиращи влиянието си едва до повърхността, а именно епидермиса. Съвсем друг обаче е случващото се с мезотерапията. Комбинацията от ценни вещества, прокарани по време на действието на мезотерапията, проникват колкото трябва във вътрешнистта в кожата, давайки много ефикасен резултат спрям отърваване от целулита. Изборът на мезотерапията за спасяване от целулит категорично ще ви осигури чудесни и устойчиви резултати в този аспект.

– мезотерапия: събрани мазнини в области с проблеми – всички / проблемни области при повечето жени са почти винаги ситуирани в кожата на корема, краката и седалището. Те загрозяват женското тяло и нерядко е почти невъзможно да се скрият/ се спасим от тях въпреки наличието на специални диети и тежки програми в залите за спорт. Ако и вие сте така, то горещо ви напътстваме да се насочите към мезотерапията като опция за махане на излишните мазнини и снижаване на пълното ви тегло. Какъв е механизмът на точно тази мезотерапия, измислена за отслабване? При същата мезотерапия в проблемната зона се слага различни необходими вещества, можещи да разделят мазнините. мезотерапията е носител на висококачествени и дългосрочни следствия в това отношение. Тя не само ще ограничи мазнините и преобразува цялостния изглед на телата ни, но и ще съдейства за активизиране обмяната на всички вещества и подновяване цвета на кожата в обработеното място. Важно е да знаете, че мезотерапията действа резултатно и комбинирано с други методи за отслабване като спорт, диети и т.н. Комбинирането на мезотерапия и подобни дейности ще спомогне за още по-голяма ефективност с крайните резултати за тялото ви.

– мезотерапия: лечение на стрии – стриите се смятат за твърде сериозен пролем, който среално не се свързва само с месеците на износването на бебето и израждането. Е, стрии могат да се получат и /, разбира се, при жени, но и при мъже от разнообразни възрасти. Какво се оказват стриите? Има се предвид линии, появили се заради микроскопични разриви на кожата, които които се оцветяват с бял, лилав или светлорозов цвят. Зоните от тялото, в които обикновено се откриват, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече казахме, поводите за формиране на стриите понякога не са образувани от носене на плода или процеса на раждане. Тези белези възникват и при бърза и огромна загуба на тегло, както и откриване на каквото и да е проблем с хормоните. Отличен пример за решаване на проблема със стриите е прилагането на мезотерапия. Наскоро практиките по мезотерапия бяха подобрени много в тази посока. Вече мезотерапията е чувствително по-ефективна и успешна във връзка с намаляване и заличaване на стриите, усъвършенстване излъчването на кожата и засилване на нейната естествена защита. Мезотерапията не само ще ви помогне да се отървете от стриите, но и ще ви гарантира, че несъвършенствата няма да върнат обратно прекалено скоро.

– мезотерапия: оредяване на косата при жени – мезотерапията може да се използва и за благополучно и полезно решаване на неудобства с загуба на коса. Тази процедура става за провеждане, без значение дали сте с поддържана, суха или пък омазнена коса. Как се осъществява на практика мезотерапията на косата? При нея в областта на скалпа се инжектира съчетание на ценни субстанции, които умеят да ускоряват растежа на косата и да уравновесят конструкцията ѝ. Множество са благоприятните ефекти , появяващи се след извършването на процедура по мезотерапия на косата. В началото, поради мезотерапията се наблюдава категорично регенериране на косата относно нейния здравословен външен вид, гъстота и лъскавина. Освен това мезотерапията успешно стимулира растежа на косата и в същото време представлява работеща броня срещу побеляването.

– мезотерапия: тревоги с поява на петна – петната са още един проблемен момент , говорейки за кожата на нашето лице. Тези пигментации придават на лицето неестествен и нездравословен външен вид. При ситуация, в която не се стартират най-различни специални постъпки за лечение, силно вероятно е да се запазят за дълъг период от време , а също и да увеличат броя си. Мезотерапията реално е един от най-добрите и ефикасни действия за заличаване на петната. При мезотерапията против изникване на петна се прилага смесица от необходими субстанции, които изпълняват три генерални фнкции – избелване на лицата ни, регулиране на пигментаията и антиоксидантен „щит“. Подлагането на специализирано решение за мезотерапия дава възможност значително да се снижат неисканите несъвършенста по лицето, плюс да се предотврати възникването на новообразувани такива. Като допълнение, с помощта на мезотерапията се добива по-светъл и блестящ тен, имащ положително отражение по отношение на цялостния външен вид и въздействие на лицето.

– мезотерапия: проблеми с купероза – преди да разкажем действието на мезотерапията в тази посока, ще разясним какво значи купероза. Тя е определено като вид промяна на кръвоносната система, при което по лицевата кожа се образуват много алени петна. Често тези кръгове водят със себе си усещане за парене, нужда от чесане и много неприятни емоции. С какви методи мезотерапията би била полезна ако имаме такъв проблем? Като за начало, най-добре да сте запознати, че е немислимо чрез мезотерапията да се излекува из основи това състояние. Това е причината да е желателно да се работи чрез професионални лазерни методи, за които е добре да обсъдите подробностите с вашето джипи. Мезотерапията обаче ще ви съдейства видимо да оправите положението на кожата на вашето лице и да редуцирате до минимум действията върху цялостното състояние, дело на куперозата. Посредством мезотерапията придобиваме по-светла кожа, а проявленията на болестта в засегнатите места от лицето се превръщат в по-слабо забележими. Има и още. Използването на процедурата по мезотерапия дава и защитна функция, защитавайки нашите лица от формирането на пореднасъвкупност от неприятните алени петна.

– мезотерапия: проявление на розацея – розацеята се явява сходно конкретно заболяване, появяващо се по-често при зрелите жени. Знаем ли повече за това състояние? Вярно е, че розацеята е хронично боледуване на лицевата кожа. Тогава се появява генерално оцветяване в червено на кожата, плюс явяване на проблемни кръвоносни съдове по лицето, следвани от зачервени пъпки. Първоизточниците за образуването на розацеята е възможно да са какви ли не – от неприятности със стомашно – чревния тракт до завишена или по-оскъдна дейност на жлъчния мехур и т.н. При такива случаи още един път полезното действие на мезотерапията не се свързва така с категорично лекуване на заболяването, а реално с възпиране на следствията от болестта върху външния ни вид. Използването на дейност по мезотерапия е в помощ за редуциране на пъпките и зачервяваниятапо лицето, заедно с завръщане на неговия жизнен и приятен външен вид.

– мезотерапия: болежки и възпалявания – както стана ясно в раздела „История на мезотерапията“, като дейност мезотерапията първоначално е употребявана за премахване на всякакви болежки и травмивания. Бая след време идват нейната полезност в разкрасителните процедури, които днес са с огромна популярност. Едновременно с това реално мезотерапията продължава да се ползва активно за лекуване на болки и подувания. По този начин тази терапия всъщност става сред най-качествените и ползотворни действия в медицината . Мезотерапията свършва много добра работа при силна болка навсякъде в тялото, постоянни болки, както и т.нар. безкрайни болки, мъчещи човек в продължение на години. Освен това, мезотерапията става адски резултатна и за спомагане на бързото и ефективно подобряване от спортни наранявания, но за това ѝ качество ще ви обясним в текста.

– мезотерапия: лекуване на контузване от спорт и проблеми – напоследък мезотерапията се превръща във все по-редовно оползотворявана и желана дейност, когато става въпрос за всякакви удари по време на спорт и болежки. Основната база това да е така е повече от проста. В съпоставка с близки процедури, които се предлагат на търговския пазар, мезотерапията прави заздравяването много по-бързо и ефективно/ качествено. Тя е чудесна за приложение при всички от най-често преживяваните в спортната сфера контузии, такива са травми на връзките и ставите, хрущялите, всички сухожилия или всеки мускул. В процедурите по мезотерапия, предназначени за лекуване на контузване от спорт, се оползотворява комплекс от целенасочено избрани важни вещества. Много редовно тези полезни вещества включват медикаменти против възпаление, субстанции за възстановяване на тъканта, както и витамини и различни фитопрепарати. Позволено /. Разрешено е мезотерапията да е в комплект с различни физиотерапевтични процедури, за да се покачи най-качествено благотворното дейстиве за тялото ни.

– мезотерапия: проблеми със ставите и костите – допълнително качество на мезотерапията, заставащо редом до бранша на традиционната медицина. Мезотерапията е особено ценно лечебно средство по отношение облекчаването на болки, провокирани от проблеми със ставите и костите. За образци за такива болести ще дадем ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Безспорно най-голямо полезно действие мезотерапията поражда на хора, диагностицирани с остеопороза. При слагането на мезотерапията във въпросната посока в човешкото тяло се слага микс от важни субстанции като витамин Д, калций и др. Тези вещества са обогатени със способността да регенерират структурата на костта и да са активни като силно средство, което да премахва болката за всеки пациент. Мезотерапията забележимо ще намали тежките симптоми, създадени от остеопорозата, и ще действа по време на противодействие на болестта.

мезотерапия 3
мезотерапия

Истина ли е, че сесиите по мезотерапия не причиняват болка?

Това е вярно, сеансите по мезотерапия изобщо не болят за клиента. За да се уверите , помислете какво реално представлява мезотерапията. Миниатюрна инжекция, с която в вашия организъм се поставят положителни и хранителни вещества справящи се с най-честите проблеми, касаещи кожата – от застаряване и увисване, до акнеична кожа, петна и петнист тен. Ето защо наистина няма защо да се притеснявате. Манипулацията по мезотерапия изрично не се свързва с усещането на усещане за болка или нежелани усещания. Онова, което можете да почувствате, по-скоро е кратко пробождане или парене в обработената област.

мезотерапия 4
мезотерапия

Има ли възможност от появяване на странични неприятности от мезотерапията?

Мезотерапията не дава заплаха от възникване на важни алергични реакции за никого. Всъщност техниката по мезотерапия се реализира с много малка игла, отхвърляща опасността за видими и дълготрайни рани на която и да е кожа. Да, винаги могат да се появят незначителни червени точки, синки или засилено усещане на обработената кожа. Е, става дума за краткотрайни реакции, които тотално минават за няколко дни. За реакция на непоносимост ни най-малко не е възможно, поради причина, че в мезотерапията се ползват киселина с хиалурон, необходими субстанции, които са тотално безопасни за човешкия организъм и се усвояват от него без никакъв проблем.

мезотерапия 5
мезотерапия

Мезотерапия – полезни съвети

Предлагаме ви полезни съвети за случаите, когато ще сте на мезотерапия. Съветите помагат за това кое е нужно и кое не бива да се допуска преди и след мезотерапията, паралелно с опциите за по-голямо продължение на последствията от процедурите. Представяме ви ключовите ни препоръки към всички, насочили се към мезотерапията:

– задължително медицинско заведение – това е началният и реално най-ценен съвет, свързан с мезотерапията, за който да сте стриктни. Мезотерапията трябва да се прави само и единствено в в кабинет на лекар или специализирани медицински центрове. Не се заблуждавайте когато ви убеждават, че всичко се прави наистина бързичко и много лесно. Запомнете, че говорим за вашият външен вид и здраве, и не е препоръчително да се предоверявате на недоказани специалисти.

– максимум информация – не се страхувайте да задавате въпроси и да изискате още информация за технологията по мезотерапия, която сте избрали да бъде реализирана, и използваните в нея различни субстанции. Колкото по-наясно сте с всичко около манипулацията, най-добре. Хубаво ще е например да зададете въпрос що за продукти ще ви инжектират. Интересувайте се дали продуктите са поръчани директно от производителя или оторизиран представител, също така има ли гаранции за качеството им. В случай че практиката по мезотерапия действително се върши в сходство с световните настоящи критерии в тази област, въпросните специалисти с удоволствие биха искали да отговорят максимално подробно на всички ваши въпроси.

– не се подмамвайте по цифрата за мезотерапията – при положение че ви кажат за извършване на процедура по мезотерапия на доста по-ниска цена спрямо другите в сферата, замислете се дали рискът е оправдан. Екипът ни ви предлагаме да не се примирявате с качеството на процедурата по мезотерапия, затова защото това по-натам може да доведе до появяване на неискани и на всичкото отгоре отрицателни реакции за кожата ви.

– точно преди мезотерапията – знаем за някои субстанции, които е препоръчително да не се употребяват непосредствено преди извършването на процедурата по мезотерапия. Като под „точно“ в случая имаме предвид едно денонощие преди самата техника. Какви точно са тези непрепоръчителни течни вещества? Например това са аспирина и всякакви други съдоразширяващо, заедно с всякакви алкохолни напитки. В някои случаи усвояването на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия може да води до нежелани последствия за вашето здраве.

– веднага след мезотерапията – след приключване на активността по мезотерапия, също трябва следването правилата и положителни идеи. За старт, няколко часа след финала на мезотерапията не слагайте грим. Ползването на вана или душ и съответно измокрянето на третираната област пак е грешка. Втората ни препоръка към всеки клиент важи за по-дълго време, което ще рече два дни и две нощи или 48 часа след извършване на манипулационните действия по мезотерапия. Постарайте се тогава да не се подлагате на тренировки или да предприемете прекалени претоварвания , предизвикващи зачервяване на кожата по лицето, а също и да не правите каквито и да е горещи процедури сауна, парна баня.

– дарете си дълготрайни ефекти – както вече казахме, стигането до устойчиви следствия от дейността по мезотерапия сериозно зависи от вашите собствени постъпки и практики. Запазването на ефекта от мезотерапията е задължително включено в воденето на определени диети, опазването на тялото в добра форма и като цяло следването на стремеж към здравословност. За повече инфо в посока най-добрите съвети след извършване на дейността по мезотерапия, поговорете с избран от вас специалист.

мезотерапия 6
мезотерапия

Каква е ролята на киселината с хиалурон в мезотерапията?

Както вече споменахме в целия текст, съвместно с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се използва и киселина с хиалурон. Същата се оказва особено подходящ избор не единствено за мезотерапията, също така и и за редица манипулации в козметичната индустрия. Причините за това са много. Като начало, хиалуроновата киселина е изцяло органична съставка, която се синтезира от организма ни в обичайни условия. А съшо хиалуроновата киселина разполага с съществени специфичности относно запазване на овлажняването на кожата, връщане на нейната гъвкавост и отлагане на неизбежното остаряване. Предлагаме ви принципните предимства на хиалуроновата киселинна субстанция, приспособяват употребата ѝ в мезотерапията толкова ефективно за всеки човек:

1. Не вреди на клиентите – хиалуроновата киселинна субстанция се счита за киселина, образуваща се в човешкия организъм. Това прави поставянето ѝ заради мезотерапията изцяло безопасно и безвредно. Тази киселина се абсорбира необикновено лесно от тялото и не предизвиква каквито и да било тежки алергични реакции или някакви други последствия. По каква причина е нужно на нас инжектирането на хиалуронова киселинна субстанция със съдействието на мезотерапия или други козметични процедури? За съжаление с напредване на възрастта синтезът на хиалурон, за който споменахме, осезаемо намалява. Този факт оказва негативен ефект върху общия вид, еластичните способности и хидратацията на кожата. Сдобиването с повече хиалуроново вещество със съдействието на мезотерапията съдейства за запазване на младежките качества на кожата и лечение на различни несъвършенства на кожата.

2. Скоростни и ефикасни последствия – слагането на хиалуронът в мезотерапията и другите козметични манипулации гарантира бързи и ефективни последици за човека що се отнася до положението на кожата му. Тези скоростни и реални следствия се получават при всякакъв вид поставяния на хиалуроновата киселинна субстанция в това отношение. Независимо дали става въпрос за цялостно подновяване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък отстраняване на различни видове бръчки, хиалуронът ще работи отлично. Споменатите качества на хиалуроновото вещество я превръщат в желана и използвана в практиките по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви достави исканите следствия и ще подобри значително изгледа на третираната кожа.

3. Продължаване на положителния ефект – още едно твърде полезно последствие на хиалуроновото вещество, доказващо я като силно идеална за мезотерапия и още различни козметични сеанси. Качественото въздействие на киселината с хиалурон по кожата ни стои за достатъчно дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След завършването на въпросния период, без проблем може да се назначи допълнителна манипулация по мезотерапия или друга козметична сесия с присъствие на хиалурон, за да се задържи усиленият и хармоничен изглед на нашата кожа.

4. Леко и безболезнено инжектиране – за край, процесът по слагане на хиалуроновата киселина в нашия организъм е безспорно бърз и също светкавичен за клиента. Чесо той трае за максимум 15 минути. Без значение дали говорим за мезотерапия, филъри за бръчки по лицето или различни сеанси с участието на хиалуронова киселинна субстанция, няма наличност на сериозна болка или неприятни усещания за човек. Както научихте, единствено може да почувствате едва доловино боцване или парене на съответното място. Тези чувства , разбира се, отшумяват бързо след приключване на манипулацията.

При нас в Аестетика клиник ще станете изцяло сигурни в успеха и защитеността на правените сеанси по мезотерапия. Специалистите в нашия екип са придобили доказани умения и сериозна подготовка в тази сфера, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са единствено с най-доброто качество. Изберете Аестетика клиник и ще се радвате на изумителни резултати за 918/ що се отнася до сияния и качествен външен изглед на вашата кожа!

Мезотерапия
Как да разпознаем предимствата на мезотерапията?
Често срещани въпроси за мезотерапията
Мезотерапия – най-важни особености и приложения
Истина ли е, че сесиите по мезотерапия не причиняват болка?
Има ли възможност от появяване на странични неприятности от мезотерапията?
Мезотерапия – полезни съвети
Каква е ролята на киселината с хиалурон в мезотерапията?

Comments are closed.