матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всяка къща

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали се с времето марки в индустрията за спални у нас. В в каталог ѝ са добавени разнообразни типове и серии матраци – от еднолицеви, двустранни матраци и подходящи за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов доставят на купувачите най-високо качество, както и максимална степен на релаксация и удобство във времето за сън. също така, постоянните иновации на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, различните видове продукти и идейния спектър дават сигурност, че матраците Симеонов са напълно съобразени със модерните правила и принципи за за качество и ползи в спането. в текста по-долу ще обсъдим най-важните причини от купуването на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Нетипични калибри

Едно от безспорните качества на матраците от марката Симеонов е това, че се правят и в неконвенционални оразмерявания при наличие на желание или поръчение от конкретен клиент. Това е подходът ни да се удовлетворяват индивидуалните желания за размери за ширина, размери за височина и други размери на матрака. Това е извънредно значимо за постигане на най-пълноценните плюсове от страна на потребителя по отношение на улеснение, удобство, практичност и качествено спане.

Голям избор на продукти

продуктовата палитра на фирма Матраци Симеонов е впечатляващо внушащава и кореспондира с условията и исканията на всеобхватна сфера от купувачи. Още отначало, в дългия ни лист могат да се забележат много видове матраци – с една страна/ с една лицева страна и двустранни, подходящи за деца и покриващи матраци, и дори с френски вид, създадени за обзавеждане на хотели и къщи за гости. Като плюс, са обособени различни сетове матраци според специфичните за изработката им съставни части и методи. Част от най-любопитните поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия параграф от текста ще разгледаме по-подробно всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните най-важни особености.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Производителят Симеонов също предлага най-различни разнообразни модели от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и предпочитания за човека? Като за начало Vitafoam пенополиуретан всъщност е материал, който потъва от килограмите на човека, но после се връща към в първото си състояние. Материалът е проводник на страхотно релаксиране на купувача по време на спане. От друга страна, дунапреновите матраци имат и допълнителни/ нови преимущества, които сигурно са неизвестни за почти всички от населението. Мекият дунапрен например притежава качествени анатомични свойства, а този, който е по-твърд, – безспорни качества за краката и ръцете. Дунапреновите матраци от компанията Симеонов са произведени материали, отличаващи се със здравина и качество, заради което доказват, че могат да съхранят своето първо положение и достойнства за по-дълго време.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тук ще разискваме разнообразни матраци произведени от фирма Симеонов, за изработването на които е използвана мемори пяна. Мемори пяната е нов материал, който значително завишава усещането за спокойствието както и чувството за крайно успокоение през всяка нощ. Тя взима дейно участие в реализирането както на еднолицеви, и на двустранни матраци. Ако оставим другото настрана, нещата за спане, създадени от помнеща пяна, са точно за лица със заболявания в гърба. пяната, която помни извивките на тялото подпомага за това гръбначният стълб да стои в идеална плоскост, а и да се даде еднакъв комфорт за всички части от тялото ни. Допълваме, че, пяната, която помни е чувствителна на различни температури и успешно регулира температурата на тялото по време на сън.

Покриващи матраци

Горният матрак е идеалното решение, в ситуациите, при които трябва да се справите с убиващ матрак или старо легло, което е неудобно. Както разбирате, това не е единственото му предимство. Горният матрак дава възможност и да се ползва за настаняване на гости, за екскурзии извън дома. Моделите от тази категория са в унисон с всичко, което ви е необходимо, ще ви дадат неповторима мекота и комфорт докато сънувате.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – основни продуктови категории

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов осигурява извънредно голямо разнообразие от видове и серии матраци. Освен традиционите такива, нашият колектив сме измислили и специални серии матраци, създавани за необходимостите и приумиците на характерни хора. Ето конкретно какви серии матраци ви очакват в нашия списък:

Предназначени за хотели матраци

Марка Матраци Симеонов прави и хотелски такива, които стават като цяло за хотелско обзавеждане. Същите са категорияно уместно хрумване за оборуване на различни хотели, почивни комплекси. Частта, която се явява основа е изработена от дървен материал от иглолистно дърво, носещ на съответния артикул максимална устойчивост. Именно тази е основата, върху която се позволява да бъде наместен както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

Едностранни матраци

Едностранните матраци обикновено се оползотворяват за кревати, които нямат подматрачната рамка. В ситуация че и леглото у вас е е такова, то едностранните матраци от фирма Симеонов ще се перфектно решение за вас. Нашите предложения имат с приложена рамка, поставяща се под матрака и ще ви отърват от прекалено много време и начинания, касаещи нейното откриване и монтаж. Рамките, предназначени за под матрака на нашите едностранни матраци са изградени от иглолистен дървен материал. Тяхно огромно предимство е абсолютната истина, че са лесни за монтиране на функция за повдигане, когато става дума за легла и спални с такава функционалност.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Още подобни раздели

Серията, кръстена „Алое Вера“ е произведена план за релаксацията на тялото на купувача когато заспи. Матраците от тази серия са с плат с есенция от „Алое Вера“. Този плат е в помощ повдигане усещането еластичност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, със сигурност ще ви помогнат да се избавите събираните през целия ден напрегнатост и нерви, и да се отдадете на пълноценно спане.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите влакна са естествен материал, който се превръща е естествена защитна среда неприятните аромати и опасните за човека микроби. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, почти заличават опасността от поява на поява на алергични състояния и домашни акари. В допълнение, благодарение на структурата им, която се проветрява ще се премахне и застояването на влага. Ето така ще ви бъде предоставена благоприятна, релаксираща и качествена среда за добър син и отпочиване.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ позволява на клиентите удобни и комфортни матраци със специален плат, който завишава степените на мекота и нежност при докосване от всеки. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им структура предоставя тяхната издържливост, а бялото ще стои по перфектен начин в стаята, в която спите.

Подобно на предишната серия, и в моделите, които сме групирали под името „Какао“ са вкарани в употреба издържливи и сигурни за най-дълъг времеви период продукти за сън, осигуряващи най-голямото ниво на удобство и комфорт в леглото. Оцветяването на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но има приятни кафеникави нюанси, правейки неговата обвивка още по-разноцветна и подходяща за гледане.

Колекцията, наречена „Climattress”, модерните серии матраци в нашето портфолио. Всички спални продукти, които ще откриете в нея, са с пяна, която помни извивките на тялото, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, чиято функция за охлаждане на човешкото тяло ако има повод за това. Матраците от , част от „Climattress” са идеални за летния сезон, когато непоносимите жеги неизбежно са първоизточник на разстройство на съня на човека. Да не забравяме и друго, тяхната отворена структура дава възможност за движение на въздуха, което е още един плюс за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от колекцията „Climattress” усетите, че най-после сте на море и се любувате на разхлаждащата магия на морските въздушни течения.

Серията, която носи името „Lux”, притежава/ обхваща и такива с едно лице и двулицеви матраци. Две са различията в използваните материали за направата на въпросните матраци – единствено и само дунапредн и смес от дунапрен и мемори пяна. Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” са твърди осигуряват здрава и стабилна основа в състояния на сън. Смесването на дунапрен носи усещане за комфорт комбинирано с такава здрава и стабилна основаИменно поради тази причина матраците с подобна комбинация от съставни части са един от най-честите избори за хора, страдащи от проблеми с гръбначния стълб.

Е за десерт – серията, която кръстихме „Ladybird”. От този раздел ще останат доволни хора които страдат от болки в гръбначния стълб. Тук ще откриете както такива с една страна, така и с две лица матраци. Отличителното за въпросните матраци реално е, че съдържат основен слой с изключителна здравина. Именно върху тази база е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam чиято цел е да масажира на всеки, който легне. Поръчвайки си матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие получавате обещание забравяне на досадните болки и симптоми, предизвикващи неспокойствия в съня ви, и и припомняне на процеса на истинска почивка в състояние на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Неедностранни матраци

Двулицевите матраци пък пасват за всякакви други легла и спални. Нека го кажем по друг начин, те са модерни легла и спални, , идващи заедно с подматрачната рамка. По-голямата част от двустранните матраци , произведени от фирма Симеонов, дават възможност на всеки и добавено качество, което увеличава максимално нивото на комфорт в състояние на сън. Или с други думи опция за ползване на две различни страни – зимна и лятна, които могат да се сменят съгласно периода от годината личните потребности и предпочитания на съответния клиент.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Още допълнения за матраци

Естествено, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много добавки за любимия ви матрак. От основи и протектори за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за уникална почивка в състояние на сън. Голямото ни продуктово разнообразие ще ви дари с вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Спрете се на матраците от компанията Симоенов и си припомнете истинското удобство и комфорт по време на сън.

Матраци Симеонов са топ решение за всяка къща
Нетипични калибри
Голям избор на продукти
Дунапренови матраци
Мемори матраци
Покриващи матраци
Матраци Симеонов – основни продуктови категории
Предназначени за хотели матраци
Едностранни матраци
Още подобни раздели
Неедностранни матраци
Още допълнения за матраци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *