летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-съществените съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на улицата – летните гуми се радват на необятно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните особености. Статистиките обозначават, още повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват чудесно сцепление и подвижност и осигуряват по-бързо преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и влажно; по-мащабни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, на първо място при сериозна скорост; пластична нишка на коланите, които обезпечават по-доброкачествена обратна връзка с пътното платно и прецизно движение. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, щом като става въпрос за сцепление и точност на шофирането – това ги прави чудесен избор за ситуации, в които се изисква висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на фирмата да създава смайващо усещане от карането. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни достойнства

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обширни водни проводници, които обезпечават безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени, кръговидни раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната настилка и с помощта на които се прецизира движението и се ограничава заплахата от някакво сериозно деформиране; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се осъществява отмерено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно. Летните гуми на фирмата SYRON включват други оригинални и основни особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която ограничава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които наедно с изведените по-рано такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира резултатно с най-внушителните марки в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството, че при производството на летните гуми на SYRON се използват много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното. Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-оскъден харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни компании в международен аспект. Още от създаването си през 1967 година, марката се разширява непрекъснато в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да гарантира удобството и безопасността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни свойства и достойнства. Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено устойчиви, и имат относително дълговременен живот, дори и при погрешно износване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в важните проводници и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми Syron – основни предимства

Възлово предимство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се ограничава евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ниски равнища на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-важното нещо, от което има потребност един водач. Нещо повече, SYRON са от онези фирми, които налагат в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното загряване. Ефектът от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-мащабен пробег и солидна устойчивост даже и при каране с сериозна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-добро износване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и влажни пътни платна, съдействайки на водачите да владеят ситуацията и да се наслаждават на пътуването. Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Освен това, иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-твърда смес на предпазителя и вече горепосочената система за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми SYRON

Не е необходимо да се чудите или смущавате за това какъв вид летни гуми да предпочетете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на компанията SYRON са съставени от доста предимства превъзходства на съответните условия пред другите конкуренти. Изрично е, че нерядко на пътната настилка има възможност да се появят неподозирани и лоши обстоятелства.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат обширни цеви за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от защитеност при драматични обстоятелства.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предоставаме изобилие от качествени и достъпни оферти! Повярвайте на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON – спомагателни достойнства
Летни гуми Maxxis
Летни гуми Syron – основни предимства
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми SYRON
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Като за финал

Comments are closed.